Current Affairs

Odd Man Out – Aptitude Quiz for APPSC | TSPSC | RRB | SSC | IBPS | SBI Clerks

1). 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, (….)
Answer : 43
2). 5, 16, 6, 16, 7, 16, 9
Answer : 9
3). 40960, 10240, 2560, 640, 200, 40, 10
Answer : 200
4). 15, 31, 63, 127, 255, (….)
Answer : 511
6). 2, 5, 10, 17, 26, 37, 50, 64
Answer : 64
7). 64, 71, 80, 91, 104, 119, 135, 155
Answer : 135
8). 1, 4, 9, 16, 25, 36, 49, (….)
Answer : 64
9). 445, 221, 109, 46, 25, 11, 4
Answer : 46
10). 4, -8, 16, -32, 64, (….)
Answer : -128
11). 6, 12, 48, 100, 384, 768, 3072
Answer : 100
12). 1, 4, 9, 16, 20, 36, 49
Answer : 20
13). 105, 85, 60, 30, 0, -45, -90
Answer : 0
14). 8, 27, 64, 100, 125, 216, 343
Answer : 100
15). 10, 26, 74, 218, 654, 1946, 5834
Answer : 654
16). 105, 85, 60, 30, 0, -45, -90
Answer : 0
17). 10, 25, 45, 54, 60, 75, 80
Answer : 54
18). 1, 2, 6, 15, 31, 56, 91
Answer : 91
19) 3, 7, 15, 27, 63, 127, 255
Answer : 27
20). 3, 7, 15, 39, 63, 127, 255, 511
Answer : 39
21). 5, 16, 6, 16, 7, 16, 9
Answer :  9

About the author

Mallikarjuna

Leave a Comment

error: Content is protected !!