Current Affairs

RRB Secunderabad Non Technical Exam -2016 Asked Questions & Answers March 28th (Third Shift)


1) Titanic Ship belongs to which country ?
Ans :: United Kingdom

2) Who won 2015 Miss Universe ?
Ans :: Pia Wurtzbach

3) Which city has highest population density in Australia ?
Ans :: Sydney

4) Best Animated movie in 2015 Oscar Awards?
Ans :: Big Hero 6

5) Subhash Chandra Bose father name ?
Ans :: Janakinath Bose

6) Which soils absorbs less water?
Ans :: Clay





7) Color of Octopus Blood?
Ans :: Blue

8) Smallest bone in Human Body ?
Ans :: Steps

9) Another name of Chanakya?
Ans :: Kautilya

10) IISC located in ?
Ans ::  Bangalore

11) Units of electricity in S.I. Method?
Ans :: Ampere

12) Dada Saheb Flke award first winner ?
Ans :: Devika Rani

13) Height of the Everest Mountain ?
Ans :: 8,848 meters



14) Who established Brahma Samaj?
Ans :: Raja Rammohan Rai

15) World Food Day?
16th October .

About the author

Mallikarjuna

Leave a Comment

error: Content is protected !!